Tradícionális Thai Masszázs Nyíregyháza

Mi a Thai masszázs, mire jó, hogyan hat?

A thai masszázs, egy teljes testen alkalmazott eljárás mely tökéletesen megbízható, mivel anatómiai tapasztalatokra épül. A masszőrök anatómiát tanulnak, ismerik az emberi test felépítését. Megtanulják a hatásos masszázs technikáját, felismerik a páciensek problémáit és a megfelelő kezelést alkalmazzák.
A masszázs során nem csak a kezüket, de az alkarjukat, könyöküket, térdüket és talpukat is használják az energiavonalak mentén található akupunktúrás élettani pontok ingerlésére, s közben különböző izomlazító jógagyakorlatokat végeznek.

A test meghatározott pontjaira irányuló akupresszúrás masszázs elősegíti a teljes relaxációt. A felgyorsult vérkeringés által javul a szervezet oxigénellátása, melynek hatására a test felfrissül. Az anyagcsere szintén felgyorsul, a méreganyagok kitisztulnak, javul a közérzet.
A rendszeres thai masszázs jó terápia a különféle mozgásszervi, ideg-, nyirok- és emésztőrendszeri, nőgyógyászati és légzőszervi betegségekre. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, alkalmazható alvászavar, stressz, fejfájás és migrén kezelésére. Alkalmas az ízületi merevségek oldására, az izmok rugalmasságának megőrzésére.

A Thai masszázs alábbi típusait alkalmazzuk

A tradicionális thai masszázs A jóga és az akupresszúra elemeivel ötvözött eljárás.
Az energiapontok ujjakkal történő erőteljes nyomkodásával, masszírozásával, az izmok nyújtásával, a jógagyakorlatokkal azonos testhelyzetek felvételével segíti elő az energiaáramlást és lazítja az izmokat.

Az olajos thai masszázs relaxáló és stresszoldó hatást gyakorol. A stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.

A talp- és lábmasszázs hat a belső szervekre a talpon található idegvégződéseken keresztül. A reflexpontok ingerlésével nyilvánvalóvá válhatnak fel nem derített betegségek.

A thai masszázs nem csak kellemes, de hat a testre és lélekre egyaránt. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál. Ezzel elősegíti a test harmónikus müködését, a testi-lelki megújulást, a test és a lélek harmóniájának helyreállítását. Létrehozza a kiegyensúlyozottságot.
Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

Jöjjön el hozzánk, ahol kellemes környezetben ellazulhat, feltöltődhet és ahol - nem csak szakképzett, de profi - thaiföldi masszőrök által megtapasztalhatja a 2500 éves tradicionális thai masszázs frissítő erejét, kipihenheti a mindennapok fáradalmait.

Kezdőlap

Nyíregyháza méltán legnépszerűbb
Tradicionális Thai Masszázs Szalonja

www.toikamasszazs.hu | 2007-2017| Minden jog fenntartva!

Tradicionális Thai Masszázs szalon
4400 Nyíregyháza, Színház utca 35.